Pályázat

GINOP-1.2.8-20-2020-00332
Technológiafejlesztés a Dinett Kft-nél


A pályázó a jelen projekt keretében beszerzésre kerülő Bobcat E85 midikotrógép gumihevederes kompakt rakodógépet egy újabb építőipari szegmens megcélzása miatt tervezi beszerezni, így kisebb közműépítési projektek kivitelezésében tud részt venni. A Pályázó fő profilja szerint nagyobb mélyépítési munkákban, út-, autópálya építésben és közműkiváltásokban dolgozott ezidáig.

A beszerzendő gép speciális a munkagépek kategóriájában, mert gumihevederes kialakítású, ami azt jelenti, hogy egyszerre tud az szilárd burkolatú felületeken (aszfalt, beton) és a felbontott burkolatú munkaterületeken közlekedni és munkát végezni. Ezen kívül számos kiegészítő szerelhető fel rá, ami miatt 1 munkagép 4 féle feladatot képes ellátni, így gazdaságos az üzemeltetése, és nem kell több gépet felvonultatni a munkaterületre. Kis helyet foglal el, így a szűkebb, kedvezőtlenebb adottságú munkaterületeken is kiválóan lehet vele dolgozni. A Pályázó gépparkja elavult, fejlesztésre szorul, a beszerezni kívánt eszköz EURO6-os motorral szerelt, így környezetbarát módon, kisebb károsanyag kibocsájtással valósul meg a Dinett Kft. technológiafejlesztése.

Az új tevékenység beindításával a kisebb megrendelők, akár magánszemélyek, építkezők igényeit is ki tudják szolgálni, akiket nem érintett a járványhelyzet, így a megrendelésállomány ki tud alakulni. Ezáltal a cég által foglalkoztatott létszámot meg tudja tartani, sőt tervezi ennek bővítését is.


Kapacitásbővítés cégünk telephelyén!

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program  keretén belül " Mikro-, kis- és középvállalkozások  kapacításbővítő beruházásainak támogatása  tárgyú felhívást tett közzé, melyre a DINETT Építőipari és Kereskedelmi Kft. "Kapacitásbővítés a Dinett Kft.-nél" címmel projekt javaslatot nyújtott be, mely javaslat sikeres elbírálásban részesült.


A projekt finanszírozása az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap Társfinanszírozásával valósul meg, tervezett összköltsége 123 273 820.- Ft. A beruházás költségeinek 40 %-át a DINETT Kft. önerőből finanszírozza, a fennmaradó 49 305 763.- Forintot a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programból nyert Európai Uniós támogatás fedezi.


Az előzetes piackutatások eredménye azt mutatja, hogy a térség feljesztéséhez kapcsolódó földmunkák elengedhetetelen kiszolgáló eszköze a beton és más anyagok törésére alkalmas törőgép, a beruházás célja ezen piaci űr kitöltése.


Pályázat adatai

Pályázat címe: A DINETT Kft. kapacitásbővítése
Pályázat azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-02262
Kedvezményzett neve: DINETT Építőipari és Kerskedelmi Kft.
Címe: 2600 Vác, Cserhát utca 7/C 3/1.

Projekt tervezett összköltsége: 123.273.820 Ft.

Európai Uniós támogatás összege: 49.305.763 Ft.

"RubCon" Építőanyag termékfejlesztés és prototípusfejlesztés hulladékfelhasználással a Dinett Kft-nél

GINOP-2.1.7-15-2016-00097


A pályázat célja termék- és prototípus fejlesztés, azaz egy új építési anyag -RubCon néven- létrehozása hulladékok felhasználásából. A hulladékok fajtái: építési betontörmelék és használt gumiabroncs őrlemény. A pályázat elsődleges célja egy új építési anyagot létrehozni, és ehhez egy termékpalettát kialakítani. A pályázat tartalma egy kísérleti kutatás-fejlesztés a Miskolci Egyetem Anyagtudományi Kar Kerámia- és Polimermérnöki Intézettel, majd a kísérleti fejlesztés eredményeképpen létrejövő mixtúrák próbagyártása és tesztelése a projekt keretében megvásárolt mobil Betonkeverővel.

A Projekt összköltsége: 186 270 000.- Ft 

Támogatás összege:  119 738 000.-Ft,

Kedvezményezett: DINETT Építőipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt megvalósításának helyszíne: 3531 Miskolc, Hold utca 2.

A projekt weboldala:  https://www.rubcon.hu/
Látogatók száma:

(https://analytics.google.com/analytics/web/? )

Szerkesztés alatt

Utolsó frissítés:

2017. 11 .27. 09:53


© 2017 DINETT Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1062 Budapest, Lendvay utca 15. al. / 1.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el